'Εκθεση_Φωτογραφίας_Interreg_Πρόσβαση

Τα αποτελέσματα της πράξης Πρόσβαση συμπεριλήφθηκαν στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2023 (Interreg Cooperation Day 2023) στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg VA Greece Cyprus 2014 2020.   

 

 

Η Enoros διαχρονικά συμμετέχει σε έργα που προωθούν την προσβασιμότητα και  ειδικότερα την προσβασιμότητα ατόμων με κινητικά προβλήματα.  Έργα που συμβάλουν ουσιαστικά στην κοινωνική συνοχή, την ισότητα των ευκαιριών, αλλά παράλληλα και στην βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Στην κατεύθυνση αυτή, ο οργανισμός υποστηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την υλοποίηση της πράξη ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

 

 

Interreg Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.)Δήμος Σύρου - Ερμούπολης Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού - Development Agency of Lemesos Dimitris Lambrianides Μάρκος Μαραγκός Konstantinos Kloudas